Hirdetés

aerobic.lap.hu / Egyesületek & klubbok

Egyesületek & klubbok

ZUMBA gerinctorna JÓGA zsírégető PILATES kondícionáló torna CALLANETICS hastánc! Szerezze vissza alakját a SZÍNES Női Torna Stúdióban! 50% kedvezménnyel várjuk a MOZGÁSRA vágyó HÖLGYEKET az első órán!

aerobik Budaörs

AeroKid Sport Dance Klub

aerobik órák a Népliget közelében

Aerobic órák , Kondi terem .Kardiógépek ,Szauna ,Szoli

Art Fitness - Tököl

Két barátságos konditerem a belvárosban

Az Atelier Pilates Egészségműhely Budapesten, Óbuda szívében, a Kolosy tértől 2 percre várja önt. A Pilates edzémódszer a folyamatos koncentrációnak köszönhetően megtanít a tudatos légzésre és mozgáskoordinációra. Torna közben a test központja, tehát a h

aerobic, fitness terem, személyi edzés, szauna, infra, jóga

Buborék Pilates Stúdió, Budapest XII.

A Danubius Premier Margitsziget Budapest egyik legexkluzívabb fitness centruma, amely 400 m2-en, gyönyörű, a Margitszigetre nyíló panorámával várja vendégeit. Szakképzett fitness instruktoraink segítségével Ön az általános erőnlét és állóképesség növelése

Táncolj és mozogj velünk!

Ha szeretsz mozogni és szerepelni akkor itt a helyed köztünk!

Harcklub Hungary Fitnesz

wellness, fitness,aerobik, squash, aquafitness

Megnyílt a Marczibányi Sportcentrum!

Gépes egyéni pilates órák tapasztalt nemzetközi diplomás tanárokkal az Oktogonnál.

Egyéni és csoportos talaj órák eszközökkel

Aerobic, fitness, tenisz, fallabda, tollaslabda és foci

Egy hely, ahol Ön áll a középpontban: ahol szakértő gondoskodással segítenek lelkileg és fizikailag a legjobb formában maradnia, ahol jó társaságban, lazán, örömmel, szenvedés nélkül épülhet és szépülhet - testileg és lelkileg egyaránt. Minden szolgáltatás a szépség, a karcsúság megőrzését, az Ön külsejének és egészségének formálását szolgálja. Egyedülálló tartalom - a fantasztikus formáért.

Fitness edzések 4-16 éves korig kezdő, haladó és versenyző szinten

Mozgásba hozunk. Sportolna de nem tudja hogy hol? A sportkapu.hu-n biztosan megtalálja a megfelelő termet. Sportolna, de nem tudja melyik sport a megfelelő? A sportkapu.hu-n tucatnyi sportágat talál,- hiszen „Mozgásba hozunk. Spórolva sportoljon! Naponta akciós sport bérletek,. Nézze kedvező ajánlatinkat.

Sportolj.hu - Pályafoglalás az interneten

Szolnoki aerobik klub

Völgyikút Wellness - Veszprém

Meghatározás:

Az aerobic, egy dinamikus, ritmikus sporttevékenység. Végezhetjük otthon a televízió segítségével, de akár csoportosan is, versenyen indulva. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa a témával foglalkozó legjobb oldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Az aerobic, egy dinamikus, ritmikus sporttevékenység. Végezhetjük otthon a televízió segítségével, de akár csoportosan is, versenyen indulva. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa a témával foglalkozó legjobb oldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egyesületek & klubbok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés